Bestyrelse

Rådgivning om Bestyrelse

En professionel bestyrelse med de rette kompetencer er et centralt ledelseselement i god virksomhedsledelse og en afgørende komponent for en succesfuld forretningsstrategi.

 

Den rigtige bestyrelse bringer nye kompetencer, ressourcer og erfaringer med sig til bordet. Den skal hjælpe dig som ejerleder med at løfte blikket fra drift og dagligdags udfordringer. Så kan du lægge de planer og udvikle den strategi, som skal sikre fremtiden i din virksomhed.

 

Som rådgiver for din virksomhed gør jeg mit forarbejde grundigt. Jeg analyserer din virksomhed, afdækker jeres svagheder og styrker og sammenholder det med jeres målsætninger. På den måde kan jeg hjælpe dig med at sammensætte en professionel bestyrelse, som bidrager med værdifuld indsigt, ekspertise og udvikling.

 

I HM Virksomhedsrådgivning har jeg både erfaring med at sammensætte bestyrelser og selve bestyrelsesarbejdet. Jeg har siddet på begge sider af bordet – og for enden som bestyrelsesformand. Jeg kender derfor alt til både udfordringer og fordele – ligesom jeg kan trække på et stort netværk af højt kvalificerede kandidater til din bestyrelse.

 

Den godt sammensatte bestyrelse består af erfarne mennesker, som styrker de enkelte dele af virksomheden, hvor du trænger til ekstra kompetencer. En god bestyrelse er kendetegnet ved, at medlemmerne kan lide at være sammen, og de støtter dig i at lede virksomheden til at nå jeres mål og øge jeres indtjening.

 

En bestyrelse med forskellige kompetencer kan hjælpe organisationer med at navigere i komplekse udfordringer og træffe informerede beslutninger, der fører til succes. Derudover kan en professionel bestyrelse yde objektiv rådgivning og vejledning til virksomhedens ledelse og hjælpe med at identificere og mindske risici og udnytte nye muligheder.

 

At have en professionel bestyrelse er derfor en klog investering i din virksomheds langsigtede succes.

“Henning fra HM Virksomhedsrådgivning har siden januar 2020 fungeret som bestyrelsesformand i Risbjerg Installation &amp; Service A/S. Henning fik hurtigt et godt indblik i forretningen og en af de store opgaver der lå foran os på det tidspunkt var udarbejdelse af en ny strategiplan. Henning har bidraget super godt til både planens udarbejdelse, implementering og eksekvering. <br><br>Virksomheden har været igennem en voldsom vækst og vi har sidste år opkøbt en VVS forretning, som Henning også var en stor del af at få gennemført. Jeg bruger jævnligt Henning til sparring i forbindelse med virksomhedens drift hvilket fungerer rigtig godt. Så et rigtig godt samarbejde der fungerer perfekt for os.”

Simon Risbjerg, Direktør/Indehaver
Risbjerg Installation & Service A/S