Mine services

Ejerleder

Oplever du som virksomhedsleder eller ejerleder, at du arbejder meget – uden at nå det du gerne vil? At reel ledelse og udvikling af din virksomhed må vige for brandslukning og hastebeslutninger? Har du som ejerleder svært ved at nå det, som DU synes, virkelig tæller?

 

Så er det måske på tide at få et par friske øjne på dine udfordringer.

Som din fortrolige sparringspartner hjælper jeg med at styrke din virksomhed og udvikle dine kompetencer indenfor praktisk og dagligdags ledelse.

 

Som virksomhedsejer har du sjældent for meget tid. Du har sikkert ikke engang nok. I fællesskab prioriterer og fordeler vi opgaverne, og sørger for at du har tid til at fokusere på de dele af virksomheden, som du finder vigtig.

 

Halter kommunikationen? Så hjælper jeg dig med at få blik for hele værdikæden i din virksomhed. Hvad har du behov for, hvorfor trækker alle medarbejdere ikke i samme retning, hvilke redskaber vil hjælpe dine ledere og specialister, og hvordan sikrer du en positiv kommunikation med dine medarbejdere?

 

Jeg sikrer, at vi i fællesskab får optimeret alle interne processer. Det handler om at skabe en reel og vedvarende forskel af den type, som også ses på bundlinjen.

 

Mit bærende princip er gensidig tillid – for at skabe resultater, er der behov for åbenhed, ærlighed og tillid. Så er der til gengæld også en god chance for, at du kommer ud med en stærkere virksomhed, en bedre ledelsesstil og en gladere medarbejderstab.

 

Glade og engagerede medarbejdere skaber resultater!