Om mig

Rutineret leder med lang erhvervserfaring

“Jeg har selv taget hele turen.”

 

Jeg har arbejdet mange år indenfor den finansielle sektor og diverse andre private virksomheder, hvor jeg har opnået erfaring som direktør, kreditchef, mentor, projektleder, headhunter, sagsbehandler og bogholder. Min praktiske erfaring har jeg suppleret med HD i finansiering, en projektlederuddannelse, lederuddannelse, bestyrelsesuddannelse og en række andre kurser og certifikater. 

 

“Jeg bruger min rutine og erfaring i mit daglige arbejde med små og mellemstore virksomheder i Danmark.”

 

Jeg har besøgt danske virksomheder i over 20 år for at vurdere personer, ledelser, forretningsmodeller, produktionsapparater, regnskaber og sikkerheder. Jeg tilbyder sparring og rådgivning til virksomhedsledere, uanset om du er ejerleder eller ansat direktør. Som en rutineret leder med lang erhvervserfaring arbejder jeg i øjenhøjde med mine kunder og tager udgangspunkt i den aktuelle situation, som jeg griber praktisk an.

Mission

I min rådgivningsvirksomhed er det min mission at være en værdiskabende sparringspartner for ledere og ejerledere i mindre og mellemstore virksomheder (SMV). Med baggrund i min betydelige erfaring vil jeg sammen med mine kunder skabe forbedringer og fremgang i deres virksomhed via kundetilpassede aktiviteter .

Værdier

Det er vigtigt for mig at være en troværdig og tillidsskabende sparringspartner, som kunderne har lyst til at tale ærligt og fortroligt med. Det opnår jeg ved at møde mine kunder i deres hverdag omgivet af deres udfordringer. Mødeformen er afslappet og skal ikke passes ned i koncepter. På den måde når vi de bedste resultater i fællesskab.

"Henning fra Virksomhedsrådgivning Fyn har siden januar 2020 fungeret som bestyrelsesformand i Risbjerg Installation & Service A/S. Henning fik hurtigt et godt indblik i forretningen og en af de store opgaver der lå foran os på det tidspunkt var udarbejdelse af en ny strategiplan.
Henning har bidraget super godt til både planens udarbejdelse, implementering og eksekvering.

Virksomheden har været igennem en voldsom vækst og vi har sidste år opkøbt en VVS forretning, som Henning også var en stor del af at få gennemført. Jeg bruger jævnligt Henning til sparring i forbindelse med virksomhedens drift hvilket fungerer rigtig godt.
Så et rigtig godt samarbejde der funger perfekt for os.”

Simon Risbjerg, Direktør/Indehaver