Om mig


Rutineret leder med lang erhvervserfaring

 

Jeg har arbejdet mange år indenfor den finansielle sektor og diverse andre private virksomheder, hvor jeg har opnået erfaring som direktør, kreditchef, mentor, projektleder, headhunter, sagsbehandler og bogholder. Min praktiske erfaring har jeg suppleret med HD i finansiering, en projektlederuddannelse, lederuddannelse, bestyrelsesuddannelse og en række andre kurser og certifikater. 

 

“Jeg bruger min rutine og erfaring i mit daglige arbejde med små og mellemstore virksomheder i Danmark.”

 

Jeg har besøgt danske virksomheder i over 20 år for at vurdere personer, ledelser, forretningsmodeller, produktionsapparater, regnskaber og sikkerheder. 

Mission

I min rådgivningsvirksomhed er det min mission at være en værdiskabende sparringspartner for ledere og ejerledere i mindre og mellemstore virksomheder (SMV). Med baggrund i min betydelige erfaring vil jeg sammen med mine kunder skabe forbedringer og fremgang i deres virksomhed via kundetilpassede aktiviteter .

Værdier

Det er vigtigt for mig at være en troværdig og tillidsskabende sparringspartner, som kunderne har lyst til at tale ærligt og fortroligt med. Det opnår jeg ved at møde mine kunder i deres hverdag omgivet af deres udfordringer. Mødeformen er afslappet og skal ikke passes ned i koncepter. På den måde når vi de bedste resultater i fællesskab.

Henning Mide