Om Virksomhedsrådgivning Fyn.
Virksomhedsrådgivning Fyn er etableret med baggrund i mine egne erfaringer indenfor den finansielle sektor, samt mine erfaringer som direktør, kreditchef, mentor, headhunter, sagsbehandler og bogholder indenfor andre brancher.
Jeg hedder Henning Mide. Jeg er 58 år og har i alt ca. 40 års erfaring, som jeg gerne vil tilbyde til små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Min praktiske erfaring har jeg suppleret med HD i finansiering samt er række andre kurser igennem årene.

Som virksomhedsleder kender du sikkert til nye udfordringer i takt med, at virksomheden vokser, der kommer nye påvirkninger udefra, salget falder osv.
Det er derfor af afgørende betydning, at du som leder har et godt netværk og nogle gode uvildige rådgivere.

Jeg tilbyder sparring og rådgivning til virksomhedsledere, uanset om du er ejerleder eller ansat direktør. Midlet er indsigt, overblik og struktur. Målet er at udvikle virksomheden og din handlekraft til nødvendige forandringer.

Løsninger skabes i fællesskab og udføres efter aftale i form af individuelle samtaler personanalyser, coaching, organisationsudvikling, workshops, rekruttering m.m.

Det er mit mål, at levere ærlig rådgivning til dig med udgangspunkt i din situation. På den måde kan du optimere virksomhedens drift og resultater.

Mit navn er Henning Mide. Ring til mig på 31 334 335 og få en uforpligtende snak om dine udfordringer.


Virksomhedsrådgivning Fyn v/Henning Mide
CVR: 26883989
Bank: Nordfyns Bank reg. 6869 kto. 1029752