Mine services

Rådgivning

Virksomhedsrådgivning Fyn hjælper med professionel sparring og strategi for din unikke virksomhed og sikrer, at din strategi er rigtig, tilpasset og eksekverbar for dig og dine medarbejdere.

 

Som moderne virksomhedsleder skal du sikre, at din virksomhed altid er på det rette udviklingstrin, så I hverken tager munden for fuld eller pludselig halser efter konkurrenterne. Det kræver en gennemgående analyse af jeres virksomhed og det potentielle ”næste skridt” , en fastlagt strategisk plan og de helt rigtige værktøjer og ressourcer til at eksekvere den. Et samarbejde med Virksomhedsrådgivning Fyn vil optimere din udvikling.

 

Er du som ejerleder klar til at løfte din virksomhed til det næste niveau? Vil du som virksomhedsleder sikre, at det næste satsningsområde er det rigtige – og at du vælger de korrekte skridt på vejen dertil? Vil du skabe vækst – uden at miste overblik og kontrol med procesen?

 

Uanset om din virksomhed ønsker at satse på et en nyt forretningsområde, et nyt geografisk marked, omorganisere virksomheden eller styrke jeres økonomi kan Virksomhedsrådgivning Fyn hjælpe med den rigtige strategisk rådgivning.

I samarbejde skaber vi overblik over jeres ønsker, behov og udfordringer – på den måde sikrer vi en fælles viden om, jeres styrker og svagheder i relation til fremtidens mål. Vi laver en kortlægning af alle de muligheder og risici, som virksomheden skal tage hensyn til. Vi vurderer jeres interne ressourcer og planlægger brugen af eventuelle eksterne remedier eller indsatser.

 

Og så lægger vi en trinvis, kosteffektiv plan, som sikrer jer den optimale udviklingsproces. Virksomhedsrådgivning Fyn hjælper jer godt i gang – og i mål!