Din likviditet

Til alle virksomhedsejere! Så er det nu!

 

Det er nu, du skal gøre alt for at få så god en likviditet i din virksomhed som muligt. Flere brancher mærker nu nedgang i aktiviteten. Der er stor usikkerhed om resten af 2022 og langt ind i 2023. Mange ting afhænger af krigen i Ukraine, som igen påvirker inflationen, købekraft, eksport og ledighed. Sådan en opbremsning i aktiviteten breder sig som ringe i vandet imellem brancher, leverandører og samarbejdspartnere. Det VIL uundgåeligt give anstrengt likviditet i nogen virksomheder.

 

Der er heldigvis en del muligheder for at du kan forbedre virksomhedens likviditet løbende. Du kan ændre dine kunders betalingsbetingelser. Du kan sørge for at opdatere rykkerprocedurer. Du kan genforhandle kontrakter og mange andre tiltag….
Det værste du kan gøre, er ikke at gøre noget.

 

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for forbedring af likviditeten i din virksomhed, så klik på nedenstående link, og kontakt mig, så får vi en snak om det.