Fortrolig sparring

Hos HM Virksomhedsrådgivning tilbyder jeg fortrolig sparring. Samarbejdet med mig, foregår med tryghed og fortrolighed i det omfang du føler behov.

Vi starter med, at se på de udfordringer, du har som leder eller ejerleder. Vi analyserer virksomheden og dens organisering, herunder også din hverdag. Herefter tager vi hul på selve opgaven med at løse udfordringerne.

Når du starter et samarbejde om fortrolig sparring med mig, vil du komme til, at føle dig meget mere inspireret og motiveret. Nu sker der noget! Jeg involverer også gerne personalet, så de har en større indsigt og tager ejerskab for de nødvendige ændringer og forbedringer.

Det er ganske gratis, at invitere mig til et uforpligtende møde, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan jeg er, og hvordan jeg arbejder. 

Ring til mig på telefon 31 334 335.